Ingatlant kínál?

Szeretné eladni ingatlanát? Bízza profikra! Kérem adja meg elérhetőségét, írja le néhány szóban, hogy hol, milyen jellegű ingatlant szeretne eladni, és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Telefonáljon!

Házpont Ingatlan, Hitel és Könyvelőiroda

Cím:

H-8600 Siófok Vámház u. 5

Telefon:

(06) 84 522 052

(06) 30 385 3034

Facebook

Belépés

Véletlenszerű kép

B-120_3183.jpg

eladó családi ház Siófok-Kiliti

Azonosító: 
HP691
Értékesítő neve: 
H. Tódor Erika
Értékesítő telefonszáma: 
+36-30-385-3034
Értékesítő e-mail címe: 

Település: Siófok-Kiliti
Ingatlan jellege: családi ház
Méret: 144 Nm
Telek mérete: 1092 Nm
Szobák száma: 4
Ár: 22.000.000 Ft

Ingatlan részletes leírása: 

Masszív építésű családi házat kínálunk eladásra Siófok-Kilitin.Ezt az épületet minőségi élet biztosítására tervezték és építették. Lehetőség van akár két generáció együtélésére is. A közel 1100 négyzetméteres telken melléképületet, garázst, külső wc-t és rengeteg növényt találunk. Szőlőlugas, 3 kajszifa, 4 almafa, 1 körte és 2 cseresznyefa is van a konyhakerti növények mellett. Maga az épület kétszer 72 négyzetméter lakóteret tartalmaz. Az utcáról tolókapunk jutunk be a kertbe. A házba egy üveges, napfényes verandán át érünk be. Itt egy konyha étkezővel, 2 hálószoba, kamra, és egy fürdőszoba található. Az emeletre belül és kívülről is feljuthatunk. Az emeleten nappalit, 2 hálószobát, konyhát találunk. A tető pala, a ház falazata tégla. Fa nyílászárókon kívül, a két földszinti hálószobán műanyag nyílászárókat tettek. Az ingatlan tehermentes. 380 Volt áram is van. Fűtése gázkonvektorokkal a melegvíz ellátás gáz boylerrel történik. Fa és laminált parketta, valamint kerámia lap képezik a burkolatokat. Az ingatlan DNY-i tájolású. Csöndes környék, jó szomszédokkal. HP691 ( HP691 )

A-585_17267.jpg

eladó lakás Siófok

Azonosító: 
HP690
Értékesítő neve: 
H. Tódor Erika
Értékesítő telefonszáma: 
+36-30-385-3034
Értékesítő e-mail címe: 

Település: Siófok
Ingatlan jellege: lakás
Méret: 76 Nm (br. 160 Nm)

Szobák száma: 3
Ár: 28.000.000 Ft

Ingatlan részletes leírása: 

Engedje meg, hogy bemutassak egy impozáns belvárosi lakást Siófokon. Ezt az épületet egy minőségi élet biztosítására tervezték és építették. Ez a harmadik emeleti lakás szolíd, de elbűvölő. Az ingatlanba lépve rögtön elénk tárul a tágas nappali, amelynek északi részén találjuk az amerikai konyhás étkezőt is. Innen nyílik a lakás keleti részén fekvő majd 60 négyzetméteres, részben fa nyílászárókkal beépített terasza. A másik 18 négyzetméteres terasz a két hálószobából közelíthető meg és déli fekvésű. Összefoglalva találhatunk itt 2 nagy teraszt, 1 nappalit-étkezővel-konyhával, a folyosóról nyilva pedig két hálószobát és a fürdőszobát, amelyben a kád, mosdó és a Wc is helyet kapott. A lakás fűtése gáz-cirko. Korszerű műanyag nyílászárók biztosítják a zajszűrést és a hőingadozás kintrekesztését. Parketta és helyenként kerámia lap a burkolat. Az ingatlan tehermentes. A garázs külön alku tárgyát képezi. A siófoki Házpont ingatlan iroda ajánlata HP690 ( HP690 )

A-584_17259.jpg

eladó nyaraló Siófok

Azonosító: 
HP689
Értékesítő neve: 
H. Tódor Erika
Értékesítő telefonszáma: 
+36-30-385-3034
Értékesítő e-mail címe: 

Település: Siófok
Ingatlan jellege: nyaraló
Méret: 70 Nm (br. 90 Nm)

Telek mérete: 414 Nm
Szobák száma: 4
Ár: 17.000.000 Ft

Ingatlan részletes leírása: 

Kellemes ősfenyvesben, Balatonhoz közel eladó ez a 70 négyzetméteres ikernyaraló Siófokon. Ez a telek 414 négyzetméteres két gyümölcsfa és csemege szőlő kordon is található rajta. A terasz tűnik fel elsőként az ingatlanból. Ezen át jutunk az étkezőbe, amelyhez egy kis teakonyha kapcsolódik. A folyosóról nyilik 3 darab lakrész. Mindegyikben van egy szoba, fürdőszoba zuhanyzóval , vécével és mosdóval. Az épület lapos tetős. A szomszéd már leszigetelte, műanyag nyílászáróra cseréltette az eredeti fát, ezáltal télen is lakhatóvá vált ez az ikerház. Ezt az eladó részen is meg lehetne tenni. Egyedi mérőórás víz, villany van, gáz az utcán a kerítés mellett található. A 20 négyzetméteres melléképületben is van egy szoba, WC és kiskonyha. A szabad strand 300 méterre található. Siófok ezen részén ápolt, gondozott, zöld fűvel ültetett parton strandolhatunk. A víz sekély gyorsan felmelegszik, kisgyermekeseknek is alkalmas a fürdőzésre. Egy vitorlás kikötő is van a közelben! A nyaraló szeptembertől eladó. Az ingatlan előnyei: 4 szoba, 3 fürdőszoba, 2 teakonyha, déli fekvésű terasz, A Tv n kívül minden ottmarad az ingatlanban. A földszintes épületben még egy nagyobb család is jól elfér.HP689 ( HP689 )

A-583_17249.jpg

eladó családi ház Siófok-Töreki

Azonosító: 
HP688
Értékesítő neve: 
H. Tódor Erika
Értékesítő telefonszáma: 
+36-30-385-3034
Értékesítő e-mail címe: 

Település: Siófok-Töreki
Ingatlan jellege: családi ház
Méret: 217 Nm
Telek mérete: 4092 Nm
Szobák száma: 8
Ár: 174.900.000 Ft

Ingatlan részletes leírása: 

Medencés luxusingatlan eladó Törekiben ! Lótartásra is alkalmas, festői környezetben, 4092 négyzetméter területen található ez a 3 külön álló családi házat magába foglaló ingatlan. Ezeknek az épületeknek a fűtése önálló, de egy gáz, villany , illetve vízóráról működik. Az ingatlan állapota kitűnő, azonnal beköltözhető állapotban van. Az épületek teteje cseréppel fedett. A nyílászárók korszerű műanyag profilból, szúnyoghálóval, helyenként műanyag redőnnyel készültek. A burkolatok kiváló minőségű járolapokkal, illetve parkettával készültek. Az ingatlan tehermentes, a berendezés megegyezéssel maradhat. I. Épületben 217 négyzetméteren helyezkednek el a különböző helyidségek. Az úgynevezett szuterén szinten található egy szauna, fürdőszoba, konyha étkezővel és egy mosókonyha. A földszinten található a nappali, konyha étkezővel, fürdőszoba és a lépcsőfeljáró az emeletre. Itt nappali-előtér, innan nyílik 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, mindkettő káddal és egy gardróbszoba, feljáróval a padlásra. A II épületben a földszinten a garázsok, szinteltolással az emeleten pedig 2 hálószoba, nappali, konyhával,étkezővel, 2 fürdőszoba, 1 zuhanyzós és egy vegyes. Ultramodern burkolatokkal, fiatalos kivitelezéssel, berendezéssel. Jó ízlésről tanuskodnak. A III. lakóépületbe belépve egy nappali-konyha, étkezős helyiségbe jutunk, ahonnan nyílnak a hálószobák, fürdőszobák és egy kamra is. Szép letisztult színek, jó minőség jellemzi ezeket az ingatlanokat ! A kert leghátsó részén található a nyári istálló, amelyben 4 lónak lett kialakítva kényelmes beállóhely. A kertben helyezkedik el a fűthető medence, amelyre tolótetőt helyeztek, amellyel nem csak a hulló leveleket, hanem télen a hideget is kizárhatjuk. A víz minőségéről vízforgató berendezés gondoskodik. A medence 10m X 4 méteres. A kertben található még egy fából készült szaletli és egy kerti sütögető is. A kertben díszfák, virágzó növények, via coloros burkolat található. A terület magas kerítéssel van elzárva az utca zajától és a hívatlan vendégektől. Maga az ingatlan Töreki mesés környezetében, természetvédelmi terület közelében található. Állatkedvelők előnyben. Megtalálható a környéken birka, kecske, ló és rengeteg más háziállat is. Festeni sem lehetne szebb környezetet! Jöjjön el és győződjön meg Önis ennek helyességéről! HP688 ( HP688 )

A-582_17184.jpg

eladó nyaraló Siófok-Kiliti

Azonosító: 
HP687
Értékesítő neve: 
H. Tódor Erika
Értékesítő telefonszáma: 
+36-30-385-3034
Értékesítő e-mail címe: 

Település: Siófok-Kiliti
Ingatlan jellege: nyaraló
Méret: 150 Nm
Telek mérete: 3655 Nm
Szobák száma: 3 + 4 fél
Ár: 23.000.000 Ft

Ingatlan részletes leírása: 

3655 m2 (25 m széles, 146 m hosszú) telken álló ingatlan csodás balatoni panorámával eladó.
A gyönyörű kilátással bíró ingatlan egyik felén egy teljesen felszelelt pince, szőlő és gyümölcsös található, a másik felén 4 db lakhatásra alkalmas lakás épült.
Ezekből az egyik 2 szoba összkomfortos, garázsos, különálló ház központi fűtéssel ellátott, télen is lakható.
Egy iker, 2 x 2 szoba összkomfortos (kétlakásos, szigetelt, kívül-belül lambériázott faház, villanyfűtéssel pillanatnyilag télen is lakható.)
Valamint egy 1 szobás, összkomfortos faház, ami nyári vendéglátásra szolgált, de szigeteléssel lakhatóvá tehető.
Mindegyik ház teljesen berendezett. Nyaralásra, lakhatásra egyaránt alkalmasak.
A négy lakásban összesen 20 fő helyezhető el kényelmesen.

Az ingatlan zártkertként van bejegyezve, de 500-m-re helyezkedik el a családi házas övezettől. Betonúton megközelíthető. Orvosi –gyermekorvosi rendelők, helyi járatos autóbusz, ABC, húsbolt, pékség, cukrászda, 900 m-en belül található.
A környéken szép házak, csend és nyugalom. HP687 ( HP687 )

A-581_17174.jpg