Ingatlant kínál?

Szeretné eladni ingatlanát? Bízza profikra! Kérem adja meg elérhetőségét, írja le néhány szóban, hogy hol, milyen jellegű ingatlant szeretne eladni, és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Telefonáljon!

Házpont Ingatlan, Hitel és Könyvelőiroda

Cím:

H-8600 Siófok Vámház u. 5

Telefon:

(06) 84 522 052

(06) 30 385 3034

Facebook

Belépés

Véletlenszerű kép

A-528_18210.jpg

eladó családi ház Siófok-Kiliti

Azonosító: 
HP849
Értékesítő neve: 
H. Tódor Erika
Értékesítő telefonszáma: 
+36-30-385-3034
Értékesítő e-mail címe: 

Település: Siófok-Kiliti
Ingatlan jellege: családi ház
Méret: 100 Nm
Telek mérete: 999 Nm
Szobák száma: 3
Ár: 17.000.000 Ft

Ingatlan részletes leírása: 

Siófok-Kilitin vár Önre ez a családi ház. Két részre osztották. Az első lakásban találunk egy előteret, itt van a konyha-étkező, nappali is. Innen nyílik egy fürdőszoba káddal, egy kamra és egy kis szoba. A nappali másik feléről egy nagy méretű szoba nyílik. Gázkonvektoros fűtés van a lakásokban. A másik lakás külön bejárattal rendelkezik. Itt egy konyha, egy szoba és egy kamra található. A ház mögötti 999 négyzetméteres kertben még egy garázs és egy műhely lett a házhoz építve. A kert szép, déli fekvésű. ( HP849 )

A-743_20577.jpg

eladó családi ház Siófok

Azonosító: 
HP848
Értékesítő neve: 
H. Tódor Erika
Értékesítő telefonszáma: 
+36-30-385-3034
Értékesítő e-mail címe: 

Település: Siófok
Ingatlan jellege: családi ház
Méret: 140 Nm (br. 150 Nm)
Telek mérete: 800 Nm
Szobák száma: 5
Ár: 45.000.000 Ft

Ingatlan részletes leírása: 

Vintage stílus a Balaton part közelében! Néhány méterre a magyar tengertől található ez a szolid, de elbűvölő ingatlan. Engedje meg, hogy bemutassam Önnek ezt a családi házat! Minőségi élet biztosítására tervezte jelenlegi tulajdonosa a házat. Két külön bejárattal a lehetőségét is megadta annak, hogy két generáció együtt lakhasson, illetve a házigazda ottalvós vendégeket fogadjon. A tégla épület két oldalán is találunk teraszt. A meleg nyári napokon a keleti részt ajánljuk jobban. Itt található a bejárat is. Az első lakásba érve az előszobát elhagyva egy tágas, napfényes nappaliba találjuk magunkat. Innen remek kilátással a kertre. A nagyobb étkező sarkot is itt alakították ki. Továbbhaladva a konyhába, ott is találunk egy étkezőt. Innen nyílik a fürdőszoba, amelyben szintén vbintage stílusú elemeket használtak. Antikolt csempék, csupasz tégla falak adják a különleges hangulatot. Két hálószoba és két fürdőszoba is található ebben a lakásban.Mindenhol gáz-cirkó fűtéssel temperálnak.A nyílászárók korszerű, 5 kamrás műanyag profilból vannak. Arany tölgy színben. A második lakásban egy előszobát, 2 szobát és egy fürdőszobát alakítottak ki. Itt tároló is van. Az épület mögött szintén van még egy tároló. A kert is hasonló stílusjegyeket rejt magában, mint a ház. Rusztikus elemek, vintage stílus keveredése a modernnel. Remek választás, kellemes otthon! ( HP848 )

A-742_20576.jpg

eladó lakás Siófok

Azonosító: 
HP845
Értékesítő neve: 
H. Tódor Erika
Értékesítő telefonszáma: 
+36-30-385-3034
Értékesítő e-mail címe: 

Település: Siófok
Ingatlan jellege: lakás
Méret: 67 Nm
Szobák száma: 2
Ár: 12.500.000 Ft

Ingatlan részletes leírása: 

Összkomfortos, 67 négyzetméteres, 2 szobás lakás eladó Siófokon. A négy emeletes társasházban található lakáshoz csak pár lépcsőt kell megtenni. Az ingatlanban hagyományos, dupla fa nyílászárókat találunk. Az előszobából nyílnak a helyiségek.A bejárattal szemben a kis szoba található, kijárattal az erkélyre. A fürdőszoba előtt egy teljes magasságig beépített gardróbot találunk. A fürdőben kádat és mosdót valamint a vízmelegítő gáz fali bojlert helyeztek el. A wc külön van. A folyosón továbbhaladva a nagy szoba és a konyha következik. A konyhából egy spájzba pakolhatjuk a megvásárolt cikkeket. A lakásban található még egy extra tároló is, valamint az erkély.A társasház földszintjén saját, zárható tároló található. A ház közös költsége körülbelül 6000.-Ft havonta.A fontosabb tulajdonságok: gázkonvektoros fűtés, gáz-vízmelegítő, fa nyílászárók, első emeleti, erkélyes,központ közeli! A lakás azonnal költözhető, tehermentes. Ha érdekli, kérem hívjon!FIX ÁRAS INGATLAN ( HP845 )

A-741_20556.jpg

eladó üzleti, ipari ingatlan Siófok

Azonosító: 
HP811
Értékesítő neve: 
H. Tódor Erika
Értékesítő telefonszáma: 
+36-30-385-3034
Értékesítő e-mail címe: 

Település: Siófok
Ingatlan jellege: üzleti, ipari ingatlan
Méret: 90 Nm
Ár: 20.900.000 Ft

Ingatlan részletes leírása: 

Üzlethelyiség eladó Siófok központjában. A forgalmas üzlet az utca frontján található. A földszinten 45 négyzetméteres eladó tér és raktár, az alagsorban pedig szintén 45 négyzetméteres raktár és vizes blokkok találhatók. Az üzlet jelenleg is üzemel. Bérlővel együtt, vagy anélkül is eladó. Az épület tégla építésű. A centrum 100 méterre, a vasútállomás, posta 50 méterre található. A fűtés házközponti. A tulajdonos nem kívánja a képeket közölni ezért a fotók csak minta üzleteket ábrázolnak. A valóságot részben mutatják. Az ingatlan jó állapotban, az ingatlan iroda referensével megtekinthető Siófokon. ( HP811 )

A-740_20546.jpg

eladó telek Siófok

Azonosító: 
HP843
Értékesítő neve: 
H. Tódor Erika
Értékesítő telefonszáma: 
+36-30-385-3034
Értékesítő e-mail címe: 

Település: Siófok
Ingatlan jellege: telek
Méret: 12000 Nm
Ár: 25.000.000 Ft

Ingatlan részletes leírása: 

Beruházóknak kitűnő lehetőség ez a 12000 négyzetméteres telek Siófokon. A közművek az utcában, a telekhatáron vannak. Víz, villany, gáz, telefon, csatorna azonnal a telekre vezethető. Besorolása Gksz-1.
A kereskedelmi , szolgáltató gazdasági területen elhelyezhetők:
-nem jelentősen zavaró hatású gazdasági tevékenységi célú épületek,
-a gazdasági tevékenység célú épületeken belül a tulajdonos, a használó és a személyzet számára szolgáló lakások
-igazgatási és egyéb irodaépületek,
-parkolóházak, üzemanyagtöltők,
-sportépítmények,
-vendéglátó építmények, de csak a már kialakult tömbökben,
valamint kivételesen: egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épületek, egyéb közösségi szórakoztató épületek, továbbá/ de csak a már így kialakult tömbökben/ lakó-és szállásépületek.
A telek Siófokról gyorsan és könnyen elérhető távolságra található, az M7 autópálya közvetlen szomszédságában.A telek egy bizonyos részén közút,járda és zöld terület kerül majd kialakításra. Az Önkormányzat finanszírozásában. Jelenleg búzával van bevetve. Az aratás után vehető birtokba. ( HP843 )

A-739_20540.jpg